BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum Slatina IRC Forum
www.slatina.org

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Salut

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Off Topic
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
linnchinnn
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 15/Iul/2025

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2025 16:41    Titlul subiectului: Salut Raspunde cu citat (quote)

Hei, am citit putin despre cifre in numerologie, dar cifra 7 mi se pare cam misterioasa. Nu stiu exact ce inseamna sau cum ar putea sa-mi influenteze viata. Stii unde pot gasi o explicatie simpla?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
kirurumaru
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 15/Iul/2025

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2025 16:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut, tocmai am gasit un articol interesant despre Cifra 7 in Numerologie. Explica clar toate aspectele legate de aceasta cifra si cum afecteaza personalitatea. In plus, pentru jucatorii din Romania exista bonusuri speciale, ceea ce face experienta mai placuta. Dupa ce am citit, am inceput sa vad lucrurile dintr-o perspectiva noua si mai intelegatoare
Sus
Kinssidrea

Data inscrierii: 25/Iul/2025

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2025 9:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adesea, 7 este asociat? cu solitudinea aleas?, g?ndirea profund? și c?utarea adev?rului.

drift boss
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ColeHarry
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 25/Mar/2025

MesajTrimis: Sam Iul 26, 2025 3:16    Titlul subiectului: great Raspunde cu citat (quote)

Just being careful behind the wheel isn't enough to win at escape road 2 game. You need to be brave and quick too.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Off Topic Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum