|
Slatina IRC Forum www.slatina.org
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ThE_kiD Soldat
Data inscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 1 Locatie: CaracaL
|
Trimis: Vin Apr 11, 2008 9:27 Titlul subiectului: Cerere acces pentru #Slatina @ Undernet |
|
|
-X- Canale: #Bazatzii (499), #Lavy (499), #love_you (499), #un`inger (499), #marius (499), #Totul-Despre-Sex (498), #Paradisul.Curvelor (498), #halmasd (498), #te_quero_bebe (497), #BlueWave (450), #Draganesti (450), #Happy_People (450), #Dragoste_fara_Limite (445), #Available (443), #bern (418), #Mi.e.Greu.Sa.Zambesc.Cand.Nu.Esti.Langa.Mine (400), #dragoste-nebuna (400), #DNA (400), #Libertate (400), #York (399), #MiercureaCiuc (200), #CARACAL (150)
-X- Canale: #CaracalOPS (150)
Salut! vroiam si eu acces pe #Slatina deoarece petrec mult timp pe mIRC si as dori sa ajut persoanele incepatoare de mIRC.
Nu sunt ca ceilalti..cer acces numai pentru @ sau +..eu doresc acces deoarece imi plac sa ma implic in noi discutii, sa ajut persoane. Imi place sa comunic si sa fiu intr`un fel "in centrul atentiei" adica sa fiu cel care este peste tot.
Nu posed BNC.
Cunosc multi admini: LOREDANA, tarzy, cached, Zekegirl, leorot(care este adimn pe #caracal), RobertSL, gtr, vectorU..si mai multi.
Multumesc mult si sper sa mi se aprobe cererea de acces.
Va salut! _________________ Daca-ti scrie Nike pe adidasi esti alta persoana? |
|
Sus |
|
|
nymuss Soldat
Data inscrierii: 23/Feb/2008 Mesaje: 25 Locatie: Slatina
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 20:54 Titlul subiectului: |
|
|
Pai vad ca tu ii cunosti pe ei, dar ei te cunosc pe tine? ca nu prea se vede. Asta nu e bine... _________________ Atat am avut de zis ! |
|
Sus |
|
|
RoYaLKiD Locotenent
Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 384 Locatie: Slatina
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 19:49 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu il cunosc....Deci...NU MA BAG
Se pare k nu prea il sustine nimeni din cei amintiti mai sus....
Sau poate nu e vizitat forumul de ei k intr-o saptamana tot il vedeau aici daca era sa intre careva pe forum _________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
BadJoke Soldat
Data inscrierii: 11/Feb/2008 Mesaje: 13
|
Trimis: Sam Apr 19, 2008 19:41 Titlul subiectului: |
|
|
e bine sa cunosti... eu nu te cunosc >NU< e raspunsu _________________ From BadJoke With Love |
|
Sus |
|
|
Vir2k Soldat
Data inscrierii: 06/Sep/2005 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 13:49 Titlul subiectului: Re: Cerere acces pentru #Slatina @ Undernet |
|
|
ThE_kiD a scris: | -X- Canale: #Bazatzii (499), #Lavy (499), #love_you (499), #un`inger (499), #marius (499), #Totul-Despre-Sex (498), #Paradisul.Curvelor (498), #halmasd (498), #te_quero_bebe (497), #BlueWave (450), #Draganesti (450), #Happy_People (450), #Dragoste_fara_Limite (445), #Available (443), #bern (418), #Mi.e.Greu.Sa.Zambesc.Cand.Nu.Esti.Langa.Mine (400), #dragoste-nebuna (400), #DNA (400), #Libertate (400), #York (399), #MiercureaCiuc (200), #CARACAL (150)
-X- Canale: #CaracalOPS (150)
Salut! vroiam si eu acces pe #Slatina deoarece petrec mult timp pe mIRC si as dori sa ajut persoanele incepatoare de mIRC.
Nu sunt ca ceilalti..cer acces numai pentru @ sau +..eu doresc acces deoarece imi plac sa ma implic in noi discutii, sa ajut persoane. Imi place sa comunic si sa fiu intr`un fel "in centrul atentiei" adica sa fiu cel care este peste tot.
Nu posed BNC.
Cunosc multi admini: LOREDANA, tarzy, cached, Zekegirl, leorot(care este adimn pe #caracal), RobertSL, gtr, vectorU..si mai multi.
Multumesc mult si sper sa mi se aprobe cererea de acces.
Va salut! |
Nu posezi BNC ? da' el te poseda pe tine ?? ai vise noaptea ?
Iti place sa comunici ? nu cred ca-ti place pe IRC ( mai ales canalul Slatina ) greu de spus asa ceva pt. ca din cate vad eu in ultima vreme mai vorbeste decat Xul cand schimba limita la canal ).
Cat despre admini ... Zekegirl admin :-// ? de cand ? |
|
Sus |
|
|
TeRenTiHnO Caporal
Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 99 Locatie: Slatina
|
Trimis: Vin Oct 24, 2008 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
nush.. |
|
Sus |
|
|
lavender0 Caporal
Data inscrierii: 18/Dec/2023 Mesaje: 74
|
Trimis: Vin Apr 19, 2024 7:48 Titlul subiectului: word |
|
|
Great stuff! I'll tell my friends about it and ask them to check it out. Thank you for sharing! When you have more time, go to: word wipe |
|
Sus |
|
|
fnaf12 Soldat
Data inscrierii: 24/Feb/2024 Mesaje: 34
|
Trimis: Mar Oct 15, 2024 8:02 Titlul subiectului: |
|
|
Your fantastic and educational post helped us learn a great deal of useful stuff! We sincerely value the time you took to share with us. Play fall guys and have fun for free. |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|