|
Slatina IRC Forum www.slatina.org
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
JcRogahn Soldat

Data inscrierii: 04/Apr/2025 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin Iul 18, 2025 9:50 Titlul subiectului: Salutare tuturor |
|
|
Salutare tuturor! Am o central? solar? de trei ani și la ?nceput am crezut c? dup? instalare nu trebuie s?-mi fac griji deloc - funcționeaz? și at?t. Dar, la un moment dat, au ?nceput defecțiunile: panoul producea mai puțin? energie, invertorul a ?nceput s? prezinte erori.
Am contactat Unisolar și acum pot recomanda cu ?ncredere serviciul lor de centrale solare. B?ieții au sosit, au f?cut o diagnosticare complet?, au cur?țat panourile, au actualizat software-ul și au configurat totul. Acum am semnat un contract cu ei pentru servicii permanente - și chiar simt diferența. Este mai bine s? ai ?ncredere ?n profesioniști o dat? dec?t s? repari defecțiuni grave mai t?rziu. |
|
Sus |
|
 |
EmmaRobert Soldat

Data inscrierii: 24/Mar/2025 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Aug 18, 2025 9:41 Titlul subiectului: Survival race |
|
|
The track design is devilishly clever, with winding paths that trap the careless and reward the daring survival race. It's a perfect mix of strategy and speed. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|