BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum Slatina IRC Forum
www.slatina.org

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

WikiMindmap

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Link-uri de orice fel
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
miryam
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 18/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2008 17:47    Titlul subiectului: WikiMindmap Raspunde cu citat (quote)

tot pentru cei ce vor sa aprofundeze sau sa se documenteze intr-un domeniu anume, le recomand siteul :

www.wikimindmap.com

are versiuni in diferite limbi si va puteti orienta.
de asemenea structurarea informatiei pe genul mapei mentale va ajuta mai bine sa cunoasteti si sa asimilati informatiile.
TeRenTiHnO
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 28/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 9:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce e aia ?Neutral
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

Data inscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 19:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai...Cred ca e un fel de harta a mintii Smile) =)) pe unde ai creierii situati in cap, atunci cand il ai patrat Smile)
lavender0
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 18/Dec/2023

MesajTrimis: Mar Apr 02, 2024 5:05    Titlul subiectului: games Raspunde cu citat (quote)

Thank you so much for bringing this article to my attention since I think it is just incredible. It is precisely what I had been looking forward to finding, and I genuinely hope that you will continue to contribute content of such high quality in the years to come. retro games
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Link-uri de orice fel Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum