BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum Slatina IRC Forum
www.slatina.org

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cerere acces pentru #Slatina @ Undernet

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Cereri accese
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ThE_kiD
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 11/Apr/2008

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 9:27    Titlul subiectului: Cerere acces pentru #Slatina @ Undernet Raspunde cu citat (quote)

-X- Canale: #Bazatzii (499), #Lavy (499), #love_you (499), #un`inger (499), #marius (499), #Totul-Despre-Sex (498), #Paradisul.Curvelor (498), #halmasd (498), #te_quero_bebe (497), #BlueWave (450), #Draganesti (450), #Happy_People (450), #Dragoste_fara_Limite (445), #Available (443), #bern (418), #Mi.e.Greu.Sa.Zambesc.Cand.Nu.Esti.Langa.Mine (400), #dragoste-nebuna (400), #DNA (400), #Libertate (400), #York (399), #MiercureaCiuc (200), #CARACAL (150)
-X- Canale: #CaracalOPS (150)

Salut! vroiam si eu acces pe #Slatina deoarece petrec mult timp pe mIRC si as dori sa ajut persoanele incepatoare de mIRC.
Nu sunt ca ceilalti..cer acces numai pentru @ sau +..eu doresc acces deoarece imi plac sa ma implic in noi discutii, sa ajut persoane. Imi place sa comunic si sa fiu intr`un fel "in centrul atentiei" adica sa fiu cel care este peste tot.
Nu posed BNC.
Cunosc multi admini: LOREDANA, tarzy, cached, Zekegirl, leorot(care este adimn pe #caracal), RobertSL, gtr, vectorU..si mai multi.
Multumesc mult si sper sa mi se aprobe cererea de acces.
Va salut!
nymuss
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 23/Feb/2008

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 20:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai vad ca tu ii cunosti pe ei, dar ei te cunosc pe tine? ca nu prea se vede. Asta nu e bine...
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

Data inscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 19:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu il cunosc....Deci...NU MA BAG
Se pare k nu prea il sustine nimeni din cei amintiti mai sus....
Sau poate nu e vizitat forumul de ei k intr-o saptamana tot il vedeau aici daca era sa intre careva pe forum
BadJoke
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 11/Feb/2008

MesajTrimis: Sam Apr 19, 2008 19:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e bine sa cunosti... eu nu te cunosc >NU< e raspunsu
Vir2k
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 06/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Iun 30, 2008 13:49    Titlul subiectului: Re: Cerere acces pentru #Slatina @ Undernet Raspunde cu citat (quote)

ThE_kiD a scris:
-X- Canale: #Bazatzii (499), #Lavy (499), #love_you (499), #un`inger (499), #marius (499), #Totul-Despre-Sex (498), #Paradisul.Curvelor (498), #halmasd (498), #te_quero_bebe (497), #BlueWave (450), #Draganesti (450), #Happy_People (450), #Dragoste_fara_Limite (445), #Available (443), #bern (418), #Mi.e.Greu.Sa.Zambesc.Cand.Nu.Esti.Langa.Mine (400), #dragoste-nebuna (400), #DNA (400), #Libertate (400), #York (399), #MiercureaCiuc (200), #CARACAL (150)
-X- Canale: #CaracalOPS (150)

Salut! vroiam si eu acces pe #Slatina deoarece petrec mult timp pe mIRC si as dori sa ajut persoanele incepatoare de mIRC.
Nu sunt ca ceilalti..cer acces numai pentru @ sau +..eu doresc acces deoarece imi plac sa ma implic in noi discutii, sa ajut persoane. Imi place sa comunic si sa fiu intr`un fel "in centrul atentiei" adica sa fiu cel care este peste tot.
Nu posed BNC.
Cunosc multi admini: LOREDANA, tarzy, cached, Zekegirl, leorot(care este adimn pe #caracal), RobertSL, gtr, vectorU..si mai multi.
Multumesc mult si sper sa mi se aprobe cererea de acces.
Va salut!

Nu posezi BNC ? Razz da' el te poseda pe tine ?? ai vise noaptea ?
Iti place sa comunici ? nu cred ca-ti place pe IRC ( mai ales canalul Slatina ) Razz greu de spus asa ceva pt. ca din cate vad eu in ultima vreme mai vorbeste decat Xul cand schimba limita la canal Smile).
Cat despre admini ... Zekegirl admin :-// ? de cand ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
TeRenTiHnO
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 28/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Oct 24, 2008 13:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nush.. Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lavender0
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 18/Dec/2023

MesajTrimis: Vin Apr 19, 2024 7:48    Titlul subiectului: word Raspunde cu citat (quote)

Great stuff! I'll tell my friends about it and ask them to check it out. Thank you for sharing! When you have more time, go to: word wipe
Sus
fnaf12
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 24/Feb/2024

MesajTrimis: Mar Oct 15, 2024 8:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Your fantastic and educational post helped us learn a great deal of useful stuff! We sincerely value the time you took to share with us. Play fall guys and have fun for free.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Cereri accese Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum