Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Hiden Soldat
Data inscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 1 Locatie: Craiova
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 18:28 Titlul subiectului: Prostia Unui Operator.. sau Lamer? :) |
|
|
Am si eu o nelamurire!
De ce am primit ban fara motiv?
[17:15] * You were kicked from #slatina by X ((Punisher) hai marsh)
[17:15] #slatina unable to join channel (address is banned)
Frumos reason! se vede ca baiatu e lamer cred.. sau sta prea mult afara prin cartier si se crede sef pe canal ) _________________ Te prind si te capacesc |
|
Sus |
|
|
TeRenTiHnO Caporal
Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 99 Locatie: Slatina
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
Fenomenul asta de Ban pt cearta , mishto a cam luat amploare pe #Slatina.
Cam toti operatori fac prostia asta , aplicand un ban fara motiv.
Cred ca ar trebuii sa se ia o masura la asa ceva. |
|
Sus |
|
|
RoYaLKiD Locotenent
Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 384 Locatie: Slatina
|
Trimis: Sam Mar 08, 2008 15:47 Titlul subiectului: |
|
|
_________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
tracer Administrator
Data inscrierii: 04/Sep/2005 Mesaje: 19 Locatie: Slatina
|
Trimis: Dum Mar 09, 2008 0:43 Titlul subiectului: |
|
|
Deocamdata Punisher are suspend si se apropie foarte rapid de un remuser. Si RoyalKid nu mai posta aiurea, doar cu cate un smile,etc. _________________ Webmaster www.SlatinaCity.com |
|
Sus |
|
|
cached Soldat
Data inscrierii: 17/Feb/2008 Mesaje: 4 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 09, 2008 12:02 Titlul subiectului: |
|
|
Domnul Punisher asta seamana cu Bacardy ala... sunt ca "staturile alea" care joaca numai roluri secundare si vor sa iasa si ei in evidenta prin ceva... orice ))))))))))))))))))))
Numai ca de fiecare data o dau in bara, nici macar nu stie sa se exprime domnul asta ))))))))))))) _________________ << Lex et Ordo >> |
|
Sus |
|
|
RoYaLKiD Locotenent
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
Ok BOSS, Asa o sa fac... _________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
RoYaLKiD Locotenent
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 1:29 Titlul subiectului: |
|
|
Acum eee6e6 (Bacardy) a postat o mare porcarie...Ca i-am dat eu invite-uri pe cateva canale ) Daca nu era pe slatina ii dadeam si acolo...Numai asa sa se oftice ) _________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
eee6e6 Soldat
Data inscrierii: 06/Apr/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Apr 30, 2008 20:24 Titlul subiectului: RoYaLKiD Ai grija:) |
|
|
Ai fost pe Slatina in timpul Inviteurilor sti destul de bine. Asa ca nu mai minti nush ce incredere are in tine Supervisor poti sa ai si mai mult decat ai in aces moment access!!! Insa regret faptul ca nu esti bun decat pt misto!... _________________ Eu |
|
Sus |
|
|
milanelo Soldat
Data inscrierii: 03/Mar/2006 Mesaje: 12 Locatie: Hell Residence
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 19:30 Titlul subiectului: |
|
|
Salutare baietii .. eu nu am mai scris de mult pe un asa forum , mi`a luat cateva luni de zile sa descifrez cum pot sa postez si aici , dar in fine , gata cu lalaiala .. eee6e6 , RoyalKidu e el mai copil si face prostioare , unele mai mari .. altele mai mici , dar nu te mai inbufna atat , ca daca este vorva de mistorui .. nu cred ca ai vrea sa pici cu "Echipa de Soc" .. si asa , ma cam plictisesc si o sa dau si eu invite la un prieten foarte bun al meu ..
Bozzolino , daca citesti mesajul asta sau ti se spune de el .. sa faci bine si sa iti faci aparitia _________________ Probabil ca nu e totusi pra rau in iad , nu s`a intors pana acuma nici un cusurugiu |
|
Sus |
|
|
|