BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum Slatina IRC Forum
www.slatina.org

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cerere access

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Cereri accese
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Baton
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 28/Ian/2008

MesajTrimis: Mar Ian 29, 2008 20:40    Titlul subiectului: Cerere access Raspunde cu citat (quote)

Nume: Andrei
Varsta: 21 Ani
Ocupatie: -
Vechime Irc : 6 ani
Baton` is baton@baton.users.undernet.org * 4Sunt Un Ciudat Intr`un Ciudat Secol XXI
Baton` on #slatina @#org @#caras-severin @#deva @#mehedinti @#DevaOps @#ilfov @#gorj @#orsova @#GrHelp @#adjud @#alexandria @#GIURGIU
Baton` using Bucharest.RO.EU.Undernet.Org Romania Data Systems
Baton` is logged in as baton

De ce doresc acces pe #Slatina : As dori sa fac parte din teamul #Slatina...pt buna desfasurare a chanului, protectia lui,desbaterea unor subiecte...si pentru ca, cunosc orasul si am amici acolo.
Nu am avut conflicte cu un actual operator al canalului si din op cunosc pe : mkman, tuty, YTuTeVas , RobertSL , dragok , halfbrain , HomeLess , RoYaLKiD , UnuScump.....cam atat va urez o zi buna si multumesc pt intelegere!
MireL
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 21/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Feb 01, 2008 7:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe mine nu ma cunosti?
hai ca sa iti fiu supporter si sa vedem poate ma cunosti Wink
Baton
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 28/Ian/2008

MesajTrimis: Sam Feb 02, 2008 12:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum sa nu te stiu prietene.... Smile dar nu te`am mai vazut pe mirc ce s`a intamplat?
UnuScump
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 24/Ian/2008

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 15:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare Baton... Wink Success In Continuare!!! Exclamation
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LOREDANA
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 26/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 2:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DA, de acord Smile
Sus
tuty
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 29/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Feb 29, 2008 8:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

Data inscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Feb 29, 2008 14:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tuty nu ai vazut ca a luat deja access Smile Are de aproape o luna Very Happy
tracer
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Mar 09, 2008 1:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

GRANTED
lavender0
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 18/Dec/2023

MesajTrimis: Vin Apr 19, 2024 7:51    Titlul subiectului: nytimes Raspunde cu citat (quote)

The player controls a character that moves forward on its own, and they have to get through difficult environments by jumping over objects, sliding under walls, and using other controls to get as far as they can without falling. nytimes crossword
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Cereri accese Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum