BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum Slatina IRC Forum
www.slatina.org

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Procesul ideal pas cu pas pentru pregatirea ținutei

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Off Topic
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cononi
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 29/Iun/2025

MesajTrimis: Joi Sep 11, 2025 14:21    Titlul subiectului: Procesul ideal pas cu pas pentru pregatirea ținutei Raspunde cu citat (quote)

Ma tem ca o sa las pe ultima suta de metri tot ce ține de costum. Cat ar trebui sa imi ia intregul proces și ce pași sa nu sar? Aș vrea sa am o lista clara ca sa nu intru in panica aproape de nunta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
semode
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 11/Sep/2025

MesajTrimis: Joi Sep 11, 2025 16:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am inceput cu o intalnire initiala: am discutat stilul evenimentului, paleta, ce vreau sa transmit. Apoi am ales croiala si materialul cu mostre in fata, plus detalii (rever, buzunare, captuseala). La prima proba verifici linia umerilor, talia, lungimile; se noteaza ajustarile. La a doua proba se rafineaza micile corectii si te asiguri ca mersul, statul si dansul sunt confortabile. Ultimul pas e livrarea si o proba scurta acasa pentru liniste. Mi-am „calendarizat” totul usor programand intalnirea prin costume
la comanda
. Sfat: blocheaza din timp pantofii si camasa pentru a testa proportiile la probe; altfel risti surprize la final. Cand imparti pasii pe saptamani, stresul scade mult.
Sus
fijiboy

Data inscrierii: 12/Sep/2025

MesajTrimis: Vin Sep 12, 2025 8:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu mi-am pus in calendar repere simple: „alege material”, „prima proba”, „verifica accesorii”. Bifat una cate una, nu pare coplesitor. Chiar si un checklist pe telefon ajuta, mai ales cand esti cu capul la altceva inainte de eveniment
Sus
daisymaria
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 16/Sep/2025

MesajTrimis: Mar Sep 16, 2025 9:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bloodmoney puts you in the shoes of a desperate protagonist facing a life-threatening medical condition.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Off Topic Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum