BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum Slatina IRC Forum
www.slatina.org

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Prostia Unui Operator.. sau Lamer? :)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Hiden
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 07/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 18:28    Titlul subiectului: Prostia Unui Operator.. sau Lamer? :) Raspunde cu citat (quote)

Am si eu o nelamurire!
De ce am primit ban fara motiv?

[17:15] * You were kicked from #slatina by X ((Punisher) hai marsh)
[17:15] #slatina unable to join channel (address is banned)

Frumos reason! se vede ca baiatu e lamer cred.. sau sta prea mult afara prin cartier si se crede sef pe canal Smile)
TeRenTiHnO
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 28/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2008 18:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fenomenul asta de Ban pt cearta , mishto a cam luat amploare pe #Slatina.
Cam toti operatori fac prostia asta , aplicand un ban fara motiv.

Cred ca ar trebuii sa se ia o masura la asa ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

Data inscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Sam Mar 08, 2008 15:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy
tracer
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Mar 09, 2008 0:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata Punisher are suspend si se apropie foarte rapid de un remuser. Si RoyalKid nu mai posta aiurea, doar cu cate un smile,etc.
cached
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 17/Feb/2008

MesajTrimis: Dum Mar 09, 2008 12:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnul Punisher asta seamana cu Bacardy ala... sunt ca "staturile alea" care joaca numai roluri secundare si vor sa iasa si ei in evidenta prin ceva... orice Smile))))))))))))))))))))

Numai ca de fiecare data o dau in bara, nici macar nu stie sa se exprime domnul asta Wink)))))))))))))
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

MesajTrimis: Lun Mar 10, 2008 20:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok BOSS, Asa o sa fac...
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 1:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum eee6e6 (Bacardy) a postat o mare porcarie...Ca i-am dat eu invite-uri pe cateva canale Smile) Daca nu era pe slatina ii dadeam si acolo...Numai asa sa se oftice Smile)
eee6e6
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 06/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 20:24    Titlul subiectului: RoYaLKiD Ai grija:) Raspunde cu citat (quote)

Ai fost pe Slatina in timpul Inviteurilor sti destul de bine. Asa ca nu mai minti nush ce incredere are in tine Supervisor poti sa ai si mai mult decat ai in aces moment access!!! Insa regret faptul ca nu esti bun decat pt misto!...
milanelo
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 03/Mar/2006

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 19:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare baietii .. eu nu am mai scris de mult pe un asa forum , mi`a luat cateva luni de zile sa descifrez cum pot sa postez si aici Very Happy , dar in fine , gata cu lalaiala .. eee6e6 , RoyalKidu e el mai copil si face prostioare , unele mai mari .. altele mai mici , dar nu te mai inbufna atat , ca daca este vorva de mistorui .. nu cred ca ai vrea sa pici cu "Echipa de Soc" .. si asa , ma cam plictisesc si o sa dau si eu invite la un prieten foarte bun al meu ..
Bozzolino , daca citesti mesajul asta sau ti se spune de el .. sa faci bine si sa iti faci aparitia Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Reclamatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum