Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
RoYaLKiD Locotenent
Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 384 Locatie: Slatina
|
Trimis: Sam Mar 08, 2008 15:49 Titlul subiectului: Amintiri din copilarie |
|
|
Scrieti aici ce amintiri din copilarie aveti _________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
RoYaLKiD Locotenent
|
Trimis: Sam Mar 08, 2008 15:54 Titlul subiectului: |
|
|
Pai hai sa incep eu primul.... si sa va spun ce amintire am din timpul scolii primare, cand faceam ore la Constructii )
Era intr-o zi de iarna la scoala, prin clasa a treia sau a patra, nu imi mai amintesc bine. In timpul unei ore invatatoarea observa la un elev Sima Claudiu Ionut ca are pantaloni uzi si il intreaba ce a patit iar el ii spune ca a facut pe el. Atunci toata clasa a izbucnit in ras iar invatatoarea l-a luat pe elevul respectiv si l-a pus sa stea cu fundul pe calorifer pentru a se usca. Asta e cea mai tare faza de care rad si acum cand imi aduc aminte cum era in scoala primara )
P.S.: Sima Claudiu Ionut = [eee6e6]
_________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
tuty Soldat
Data inscrierii: 29/Feb/2008 Mesaje: 24
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 8:06 Titlul subiectului: |
|
|
vai... Eu Stiu ca Amintirile din copilarie se refer Exclusiv la ale tale nu ..ce sa intamplat altora .. asa ca.. povesteste ceva care ti sa intamplat tie .. _________________ No Match ! |
|
Sus |
|
|
RoYaLKiD Locotenent
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 22:59 Titlul subiectului: |
|
|
Pai eram si eu pe acolo prin clasa....Printre aia care se prapadeau de ras ) _________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
TeRenTiHnO Caporal
Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 99 Locatie: Slatina
|
Trimis: Dum Mar 16, 2008 22:05 Titlul subiectului: |
|
|
Da Da =))
RoYaL Nebunu' ) |
|
Sus |
|
|
RoYaLKiD Locotenent
|
Trimis: Dum Mar 16, 2008 22:34 Titlul subiectului: |
|
|
Bah...Cand se ducea el si cersea si se ducea la aparate mai erau cu unu Rogo de la noi din clasa:)) si o sunam pe masa sa duca dupa el la jocurile alea electronice ) =)) _________________ Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din capul meu imi spun ca nu e adevarat ! |
|
Sus |
|
|
|