bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum Slatina IRC Forum
www.slatina.org

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amintiri din copilarie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Off Topic
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

Data inscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Sam Mar 08, 2008 15:49    Titlul subiectului: Amintiri din copilarie Raspunde cu citat (quote)

Scrieti aici ce amintiri din copilarie aveti Smile
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

MesajTrimis: Sam Mar 08, 2008 15:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai hai sa incep eu primul.... si sa va spun ce amintire am din timpul scolii primare, cand faceam ore la Constructii Smile)
Era intr-o zi de iarna la scoala, prin clasa a treia sau a patra, nu imi mai amintesc bine. In timpul unei ore invatatoarea observa la un elev Sima Claudiu Ionut ca are pantaloni uzi si il intreaba ce a patit iar el ii spune ca a facut pe el. Atunci toata clasa a izbucnit in ras iar invatatoarea l-a luat pe elevul respectiv si l-a pus sa stea cu fundul pe calorifer pentru a se usca. Asta e cea mai tare faza de care rad si acum cand imi aduc aminte cum era in scoala primara Smile)

P.S.: Sima Claudiu Ionut = [eee6e6]

tuty
Soldat
Soldat

Data inscrierii: 29/Feb/2008

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 8:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vai... Eu Stiu ca Amintirile din copilarie se refer Exclusiv la ale tale nu ..ce sa intamplat altora .. asa ca.. povesteste ceva care ti sa intamplat tie ..
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

MesajTrimis: Mar Mar 11, 2008 22:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai eram si eu pe acolo prin clasa....Printre aia care se prapadeau de ras Smile) Very Happy
TeRenTiHnO
Caporal
Caporal

Data inscrierii: 28/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Mar 16, 2008 22:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Da =))

RoYaL Nebunu' Smile)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
RoYaLKiD
Locotenent
Locotenent

MesajTrimis: Dum Mar 16, 2008 22:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bah...Cand se ducea el si cersea si se ducea la aparate mai erau cu unu Rogo de la noi din clasa:)) si o sunam pe masa sa duca dupa el la jocurile alea electronice Smile) =))
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Slatina IRC Forum -> Off Topic Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum